Datum: 2 en 3 juni 2022
Onderwerp: Evenement Zuiderpark Live, Rauw & Teder (support De Dijk)
Locatie: Den Haag, Zuiderparktheater

Onder de noemer ‘Zuiderpark Live’ organiseren concertorganisator Greenhouse Talent en stichting Zuiderparktheater deze zomer een reeks evenementen in het sfeervolle Zuiderparktheater in Den Haag. Zuiderpark Live kenmerkt zich door een divers aanbod van muziek, comedy en familieshows.

Rauw & Teder (support De Dijk) is de nieuwe band van Jeroen Booy, ex- drummer vanThe Scene de band die bekend werd met o.a. de songs ‘Iedereen is van de Wereld’ en ‘Blauw’.

Rauw & Teder zal bij sommigen associaties oproepen met de sfeer in een bordeel, of wellicht met de drang naar de roes van drank of drugs, of met de vlucht in de nacht, of misschien met een eeuwige adoratie van een onbereikbare muze.

Het is de eeuwige tegenstelling tussen de lusten en de lasten.

In het verlengde van eerdere bands spelen ze een geheel eigen repertoire van stevige rock & roll met strakke drumpartijen afgewisseld met hits uit verleden van o.a. The Scene, Boudewijn de Groot en De Dijk.

De combinatie van hard en zacht, rauw en teder resulteert in een groot aantal zeer toegankelijke songs waarin je af en toe herinnerd wordt aan Iggy Pop, AC/DC, soms een beetje Bowie en zelfs Roxy Music.

Share