Datum: 6 december 2014
Onderwerp: Evenement Life in Color Unleash
Locatie: Rotterdam, Ahoy

Na een waanzinnig 2013, met wereldwijde shows en een eigen festival in Maimi, keert het grootste verffeestje op aarde Life in Color terug naar Nederland. Life in Color presenteert op zaterdag 6 december haar nieuwe show ‘Unleash’ in de Ahoy te Rotterdam!

‘De Unleash tour staat voor een kleurrijke levensstijl. Het biedt je de kans om even te ontsnappen aan de grijze sleur van de alledaagse realiteit. De vrijheid om gewoon even helemaal jezelf te zijn, zonder je druk te hoeven maken over wat anderen wel niet van je denken. Het maakt niet uit hoe je er uit ziet, welke kleren je draagt, wat je doet. ‘Unleash’ is een wereld waarin je ‘alle zorgen mag laten gaan’ aldus LiC mede-oprichter Lukasz Tracz.

Wat ooit begon als een ludiek feestje op een campus in Amerika, heeft in hoog tempo de wereld veroverd. Life in Color is creativiteit, vriendschap, plezier, verf. Heel veel verf. En dat alles onder begeleiding van het beste dat dance tegenwoordig te bieden heeft. De grootste artiesten met de lekkerste tracks knallen erop los, terwijl slangenmensen, acrobaten en steltenlopers over het podium paraderen en je een weergaloze show geven. Niemand heeft ooit schoon en zonder glimlach een editie van Life in Color verlaten.

Share