Datum: 14 december 2013
Onderwerp: Evenement Life in Color
Locatie: Rotterdam, Ahoy

Afgelopen zaterdag was het Sportpaleis van de Ahoy in Rotterdam het toneel voor de Europese primeur van de grootste ‘paint’party ter wereld, Life in Color!

Feesten met verf, helemaal onbekend is het niet. Al sinds de 7e eeuw vieren Hindoestanen het Holi Festival Of Colours in februari / maart met volle maan. Zeven jaar geleden kwam men op een studentencampus in de Verenigde Staten met hetzelfde idee. Inmiddels is het kleurenfeest opgepakt door ID&T en uitgegroeid tot maar liefst 500 uitverkochte shows wereldwijd. Het fundament van het feestconcept bestaat uit vooraanstaande dj’s die ondersteund worden door vuurshows, acrobaten, steltenlopers, slangenmensen en kleurrijke explosies aan verf. Uniek is dat het publiek zelf onderdeel is van de show. Eerdere dj’s die al hun opwachting hebben gemaakt zijn bijvoorbeeld Hardwell, Chuckie, Krewella en Steve Aoki.

Line up & programmering
En wie stonden er voor de Europese primeur aan de basis voor een nieuw verfsucces? Nicky Romero, de wereldster uit Amerongen, beleefde zijn grote internationale doorbraak dit jaar. Hij was de hoogste stijger in de huidige top 100 dj-lijst. Exclusief voor Life in Color verzorgde hij een speciale mix.

Wildstylez, bij het grote publiek bekend met zijn hit Year of Summer, kreeg als eerste hardstyle-artiest een gouden plaat en een Top 100 Aller Tijden notering. Quintino’s platen Rap Das Armas en ‘Epic’ zijn op de radio en in het nachtleven helemaal grijs gedraaid. Over het nachtleven gesproken, Nederlands clubicoon Luciën Foort zal ook de draaitafels gaan bestieren. Urban house dj Dyna brengt het onmisbare temperament met zich mee. Het gezelschap wordt gecompleteerd door talent 4Tezian, die hoge ogen scoort met zijn release bij het label van Laidback Luke. Met urban-, progressive, funky-, smashinghouse en hardstyle kan de feestganger uitkijken naar een brede muzikale avond.

Share