Datum: 6 mei 2017
Onderwerp: Rockopera, Jesus Christ Superstar
Locatie: Rotterdam, Ahoy

De succesvolle tournee van Jesus Christ Superstar krijgt een sensationele finale op 5, 6 en 7 mei 2017 in Rotterdam Ahoy. In een spectaculair decor, geïnspireerd op de wereldberoemde Arena di Verona, zal Ted Neeley met de cast van Jesus Christ Superstar en een groot live orkest te zien zijn in een grootse en opzienbarende finale. Ook zullen een aantal bijzondere gasten, die binnenkort worden bekend gemaakt, acte de présence geven. Het is een grote wens van Ted Neeley om op bijzondere wijze afscheid te kunnen nemen van zijn Nederlandse fans: ‘Ik ben ontroerd door de vele duizenden fans die naar onze Jesus Christ Superstar komen kijken. Het is voor de hele cast en crew hartverwarmend te ervaren hoe de fans deze voorstelling omarmd hebben en wij zijn enorm blij dat we nog een laatste keer terug kunnen komen naar Nederland om op een bijzondere manier afscheid te nemen.

Surprise-act: Yvonne Elliman & Barry Dennen

Yvonne zong de rol van Maria Magdalena op het originele album Jesus Christ Superstar en de Broadway- en filmversies, en kreeg in 1973 haar eerste hit met I don’t know how to love him.

Barry zong in 1970 de rol van Pontius Pilatus op de lp Jesus Christ Superstar en hij speelde dezelfde rol in de Broadway-productie in 1971.

Share